top of page

Reviews CD One More Time

Bijgewerkt op: 29 mrt. 2022

Hieronder een aantal reviews naar aanleiding van onze CD One More Time


Peter: ‘Lekkere rock maar ook wat country hoor ik. Verder weer leuke nummers’.

*

Arnold: ‘De drie nummers heel mooi en gevarieerd. Goeie muziek, jouw stem prima. Compliment’.

*

Bert: ‘Ik heb de 4 nummers beluisterd, niet verkeerd’.

*

Harry: ‘Nog steeds een geweldige stem!!’

*

László: ‘Zaterdag de cd al in huis en sindsdien al meerdere malen gedraaid, het is genieten’.

*

Anneke en Georg: ‘Hoi Jos, de cd‘s zijn in Duitsland aangekomen. Bedankt. Supermuziek. Peter vindt de cd ook klasse’.

*

Yvonne: ‘De cd geluisterd, mooi opgenomen. De nummers natuurlijk voor mij al bekend, beetje nu anders gearrangeerd. Ik vind de nummers wel weer veel van hetzelfde, weinig variatie. De koortjes goed gezongen maar soms wel wat saai, soms samen bijna dezelfde stemmen. Al met al natuurlijk voor jullie hartstikke leuk om te doen en dat je het voor altijd hebt vastgelegd. Mooie herinnering gemaakt’.

*

Dineke: ‘Ik heb hem helemaal geluisterd. Staat er goed op. Heel mooi, ook de achtergrondzangeressen mijn complimenten. Heldere stemmen. Goed gedaan ook de jongens van de band. En nu nog weer een live optreden hoop ik’.

*

Hans: ‘Cd een paar keer gedraaid. Is niet helemaal mijn muziek. Moest even wennen. Wel lekker veel variaties in de nummers. Ben wel benieuwd of hier veel publiek voor is. Absoluut geen slecht album. Luistert best wel lekker. Vraagje. Welk genre dichten jullie jezelf toe? Ik hoor zelf van verschillende genres wat’.

*

Harry: ‘Vandaag jullie nieuwe album mogen beluisteren, zeer professioneel, creatief, hoog muzikaal gehalte, perfecte afwisseling van ballads en r&b. Degelijk album vol prima songs. Echte veteranen met de gretigheid van jonge honden’.

*

Max: ‘Zo, kopje koffie, even lekker genieten van je muziek. Mooi man! Daar mag je trots op zijn! Prima nummers, uitstekende opnames, ik ga lekker genieten...’

*

Eelco: ‘Ha Jos, klinkt lekker dat bandje van je. Er zijn een paar nummers die me aan Teaser doen denken toentertijd. Ik moet jullie toch eens bezoeken tijdens een live optreden. Ik zal de website checken voor datums. Succes met de band!’

*

Ben: ‘Goedendag, Ik heb de filmpjes van jullie optreden in Radio Kootwijk op YouTube gezet

Jullie waren goed die avond en ook de cd heb ik beluisterd, lekkere muziek’.

*

Martin: ‘Meestal mis je met eigen songs het feest van de herkenning. Echter de songs op de CD One More Time zijn nieuw maar de stijl en de sfeer voelt meteen vertrouwd aan. En heel knap, geen enkele song erbij dat ik denk, ooh dat lijkt daar of daar op. De meerstemmig gezongen nummers hebben een sterk meezing-effect. Ik miste niks zodat me later pas opviel dat er geen toetsen bij zitten. Met de kunst van het weglaten komen de meerstemmig zang zo goed tot hun recht. De gitaarsolo’s passen ook perfect in de composities. De licht ruwe stem van Jos past mooi bij de heldere backing vocalen. Ik heb eerst aandachtig naar de CD geluisterd op top audio-apparatuur. Klinkt goed en ik heb geen enkele fout kunnen ontdekken in de begeleiding, vocalen en de techniek. Vervolgens gedraaid op een draagbare radio/ CD speler. Zo’n 80 % wordt een CD geluisterd op budget apparaten en 20 % op kwaliteitsapparatuur. De eindmix van One More Time komt in beide klassen goed tot zijn recht. De CD is zo gemixt dat hij zowel op dure apparatuur als op goedkope apparatuur goed klinkt. Tijdens een lange auto rit hebben we genoten van de CD. Het is echt lekkere On The Road muziek. M'n partner en ik hebben met veel plezier de backing zang mee gezongen. Het blijft ook in je hoofd zitten. Veel CD’s hebben wel een song die je doorklikt. Die ben ik bij One More Time nog niet tegen gekomen. Live heb ik de JayVeeBand 2 keer meegemaakt met hun eigen songs en het publiek deed enthousiast mee. Ik verheug me op een live optreden van de JayVeeBand met de songs van de One More Time CD’.

*

Jan: ‘Vandaag de cd ontvangen. Net voor de eerste keer beluisterd. Klink goed. Jullie hebben echt een eigen stijl zo met de zangeressen. Paar nummers springen er voor mij uit. The Minstrel. Sunny Day, One More Time, Good Old Days Of R&R en Time’s Ticking Away. Rest is ook mooi hoor. Vind het hoesje met de foto's ook heel mooi. Hoop jullie tijdens de CD-presentatie te zien’.

*

Gert: 'De afgelopen weken heb ik , ondertussen op de home-trainer bezig aan de broodnodige conditie, met veel plezier geluisterd naar de nieuwe cd van de JayVeeBand.

Lekkere zang van Jos Veldhuizen die ik nog ken van The Maddoxs, Teaser, Flavium en Free and Easy. Twee op elkaar ingespeelde gitaristen. Stevig baswerk van Peter van Eyck, degelijk drums van Hemmy Fockens, ook zo’n Apeldoorns fenomeen. En niet te vergeten de backing-vocals. Ondertussen zijn de beste nummers op Spotify te beluisteren. Guitar man, een stevig rocknummer.

Sweet country woman. Niks geen country, maar rock met een funcky bass. Heerlijk.

The Minstrel. Een mooie ballade in het Uriah Heep idioom. Eigenlijk zou Thijs van Leer hier nog een mooie dwarsfluitpartij aan moeten toevoegen.

Maybe the way is een degelijk rocknummer waarbij de zang van Jos Veldhuizen waarbij ik altijd associaties leg met de stemmen van Paul Rodgers en Andrew Strong goed uit de verf komt. Aanrader!'

*

Gerrit: 'Sweet Country lijkt wel een nummer Pink Floyd goed hoor!

Mooie CD, goed in elkaar gezet'.

*

'Geweldige CD met diverse stijlen muziek, rock, blues symfonisch, bluesy, alle facetten die een goede band behoort te hebben. Een aantal nummers doen denken aan bepaalde bands ook uit de seventies. Ik geef jullie CD One More Time een dikke 10. Muzikale groeten van eigenaresse en presentatrice van internetradiostation Oldies Music te beluisteren via www.oldiesmusic.nl'.
124 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page